Wie zijn wij?

Excellent Mobile Carwash is een jong, dynamisch en een ervaren team in het gebied van auto reinigen en poetsen op door u gewenste locatie. Wij bieden onze diensten aan zowel particuliere als zakelijke klanten voor de beste prijs-kwaliteit verhouding. Klanttevredenheid, snelle service en top kwaliteit staan bij ons voorop.

Waarom Excellent Mobile Carwash?

- Wij streven naar Excellentie en uw tevredenheid is ons zorg! Het is voor ons ook belangrijk dat een schoongemaakte auto representatief er uit ziet en dat wij een goede indruk achterlaten.
- Wij gebruiken milieuvriendelijke schoonmaak middelen en optimaal beschermende, juiste middelen voor de lak van uw auto.
- Wij komen naar u toe om uw auto aan huis of op het werk te reinigen! Op deze manier bespaart u tijd, werkkracht en branstofkosten.

Wij zijn flexibel?

- Wij zijn flexibel! In overeenstemming met u kunnen wij op een vaste dag en tijd een aantal voertuigen schoonmaken. Tevens biedt Excellent Mobile Carwash u de mogelijkheid om wekelijks, maandelijks of ad-hoc uw schoonmaakopdrachten in te plannen.
- Wij bieden u de beste prijs kwaliteit verhouding tegen concurrerende prijzen. Heeft u een vraag waarop u het antwoord niet heeft gevonden op onze website? Aarzel dan niet contact met ons op te nemen.